Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEL Event: Sport en Bewegen

4 juli 2023 09:00 - 13:00

Gratis

Als betrokken professional zet jij je in voor een gezonde samenleving. Het is een thema dat vraagt om samenwerking. Door samen te werken en te verbinden op thema’s die bijdragen aan een gezonde samenleving komen we verder. Daarom organiseert WEL samen met Sportservice Flevoland op 4 juli een bijeenkomst waarbij we dieper duiken in het thema sport en bewegen binnen de sector Zorg en Welzijn. Dit is een belangrijk onderwerp als het gaat om een gezonde samenleving. Wat kunnen we op dit gebied van elkaar leren en welke concrete acties zijn er mogelijk? Dit is een vraag waar we mee aan de slag gaan. Klik hier om je aan te melden.

Programma
09:30 – 10:00 Inloop
10:00 – 10:15 Welkom
10:15 – 11:00 Bas van de Goor
11:00 – 12:00 Met elkaar in gesprek
12:00 – 12:30 Wandeling met lunch

Gastspreker olympisch kampioen Bas van de Goor
Na een inspirerende topsportcarrière met onder andere het winnen van olympisch goud richtte Bas van de Goor de Bas van de Goor Foundation op. Deze stichting zet zich in voor het in beweging brengen van kinderen en volwassen met diabetes. Over zijn persoonlijke reis en het belang van bewegen komt hij 4 juli vertellen.

Met elkaar in gesprek
Sport en bewegen kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verlichten van de druk op de zorg, maar alleen als er in verschillende domeinen wordt samengewerkt. Onderwijs, zorg, beleid: het raakt dit thema allemaal. Na inspiratie van Bas van de Goor gaan we in groepjes uiteen en met elkaar in gesprek. Waar zien we kansen en mogelijkheden? Waar kunnen we elkaar vinden?

Aanmelden is noodzakelijk
Klik hier om je aan te melden voor de bijeenkomst op dinsdag 4 juli. Let op: de plaatsen zijn beperkt en vol = vol. Van sommige organisaties zullen meerdere medewerkers deze uitnodiging ontvangen. We verzoeken jullie onderling af te stemmen dat er maximaal 2 mensen per organisatie aansluiten. Zo zorgen we ervoor dat de groep aanwezigen zo gevarieerd mogelijk is om in verschillende beleidsterreinen aan de slag te gaan.

De bijeenkomst vindt plaats bij Sportservice Flevoland, Het Ravelijn 50 te Lelystad.

Graag tot dinsdag 4 juli!

Gegevens

Datum:
4 juli 2023
Tijd:
09:00 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisatoren

WEL in Flevoland
Sportservice Flevoland

Locatie

Sportservice Flevoland
Het Ravelijn 50
Lelystad, Flevoland 8233 BR
+ Google Maps
Menu