Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEL in Flevoland over Positieve Gezondheid landelijk en regionaal

10 oktober 2023 12:30 - 15:00

Bij deze nodigen we je van harte uit voor een bijeenkomst van WEL in Flevoland, hét platform voor Positieve Gezondheid in Flevoland, in samenwerking met Alles Is Gezondheid/iPH. Op 10 oktober organiseren we tussen 12:30 en 15:00 uur een bijzondere bijeenkomst. We praten je bij over Positieve Gezondheid, je hoort mooie voorbeelden en praktische cases.

Vanaf 12:30 uur ben je van harte welkom voor een lunch in De Kubus in Lelystad.
Om 13:00 uur begint het programma met een bijzondere opening, daarna praten we je bij over de landelijke ontwikkelingen op het gebied van Positieve Gezondheid en hoor je het verhaal van een andere regio-organisatie in Nederland over hun aanpak rondom Positieve Gezondheid.

Vervolgens gaan we in gesprek over de stand van zaken met betrekking tot alle ontwikkelingen op het gebied van Positieve Gezondheid in Flevoland. We spreken met een aantal verschillende organisaties en initiatieven die op hun eigen manier een succesvolle bijdrage leveren aan Positieve Gezondheid in deze provincie. Uiteraard is er ruimte voor interactie en kun je vragen stellen.

Het zou fijn zijn om je te zien in De Kubus op dinsdag middag 10 oktober. Je kunt je hier aanmelden voor de bijeenkomst. Houd er rekening mee dat we een beperkt aantal plaatsen hebben, dus vol = vol.

Gegevens

Datum:
10 oktober 2023
Tijd:
12:30 - 15:00

Locatie

De Kubus
Agorabaan 3
Lelystad, Flevoland 8224 JS Nederland
+ Google Maps
Menu