Energy Up viert vijfjarig bestaan met vitaliteitsfestival Energy Day

De evenementenindustrie verandert en er komt steeds meer ruimte voor gezonde varianten van uitgaan. Concepten als Daybreaker, waarbij bezoekers nuchter dansen voordat ze naar werk gaan, schieten als paddenstoelen uit de grond. Vitaliteitsbureau Energy Up ontdekte de trend en besloot haar vijfjarig bestaan te vieren met iets splinternieuws: Een vitaliteitsfestival. Energy Day vindt plaats op zaterdag 18 juni van 11.00 tot 22.00 uur bij Landgoed Energy Up in Zeewolde. Kaarten zijn beschikbaar via energy-day.eu

Gezond uitgaan
Feesten en uitgaan zijn een cruciale vorm van ontlading. Dat hoeft niet altijd op een ongezonde manier te gebeuren, zo merkte de organisatie achter Energy Day. Ook op de grote pop- en dancefestivals is de vette hap inmiddels vervangen voor gezondere en duurzamere alternatieven. Energy Day combineert alle trends op het gebied van vitaliteit en biedt een dag vol feest, energieke activiteiten, intrigerende sprekers en smaakvol gezond eten. Het nieuwste en beste uit de vitaliteitsindustrie komt aan bod.

Gelukshormonen
Een mens kan zichzelf met simpele handelingen een extra dosis dopamine, oxytocine, serotonine of endorfine toedienen. Zo komt er dopamine vrij tijdens het winnen, oxytocine tijdens het knuffelen, serotonine tijdens het lachen en endorfine tijdens het sporten. Deze hormonen zorgen ervoor dat we ons goed voelen. Energy Day is volledig ingericht op deze gelukshormonen. Hierdoor gaan bezoekers niet alleen naar huis met een volle tank energie, maar ook met een gelukzalig gevoel.

Energy Day
De organisatie achter Energy Day belooft dat bezoekers aan het eind van deze dag naar huis gaat met één nieuw contact, één nieuwe ervaring en één nieuw inzicht. Op het idyllische Landgoed Energy Up vinden de hele dag door activiteiten plaats, allen gelinkt aan één van de vier gelukshormonen. Van ijsbaden tot tantra workshops, een DJ set van Mara Wells en nog veel meer. Daarnaast komen er spraakmakende sprekers langs die je alles vertellen over voerding, sport, persoonlijke groei en andere vitaliteitsthema’s. Het volledige programma wordt de komende tijd bekend gemaakt via de website van Energy Day.

Energy Day
Datum: zaterdag 18 juni 2022
Tijdstip: 11.00 – 22.00 uur
Locatie: Landgoed Energy Up, Zeewolde
Tickets vanaf: € 57,50 (excl. servicekosten)
Website: www.energy-day.eu

Deel dit bericht via:

Vorig bericht
GEANNULEERD WEL-bijeenkomst 1 juni
Volgend bericht
Nieuwsupdate Zorgtafel Flevoland juni
Menu