Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Winterse WEL Eindejaarevent 2023

14 december 2023 15:30 - 18:30

Dalende temperaturen, kortere dagen en overal de mooiste rode bladeren. Dit kan maar één ding betekenen: (Almost) Walking In A Winter Wonderland 

Dit jaar hebben we iets heel speciaals voor je. Tegen het decor van de naderende feestdagen presenteren we inspirerende gasten en mooie gesprekken. WEL zorgt voor een hartverwarmende sfeer in De Meerpaal in Dronten. Het wordt een event dat je niet wil missen. We verwachten veel belangstelling, dus klik snel hier en meld je vandaag nog aan voor ons event op donderdagmiddag 14 december, tussen 15:30 uur – 18:30 uur. We kijken uit naar je komst!

PROGRAMMA

Onder voorbehoud van wijzigingen ziet het programma er als volgt uit:
15:30 – 16:00 Inloop met koffie en thee
16:00 – 16:10 Opening en terugblik 2023
16:10 – 17:20 Live Talkshow (inclusief korte pauze)
17:20 – 17:35 Uitreiking WEL Award
17:35 – 17:45 Afsluiting en korte vooruitblik 2024
17:45 – 18:30 Borrel

GASTEN

Belangrijke thema’s van het afgelopen jaar komen samen in mooie gesprekken met bijzondere gasten. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

 • Nicolien Sauerbreij won in 2010 op de Olympische Spelen van Vancouver de eerste sneeuwmedaille voor Nederland en tevens de 100ste Olympische Gouden Medaille in de Nederlandse geschiedenis. De weg daarnaartoe kende vele uitdagingen. Van een onkundige materiaalman met slechte wax tot het herstellen van een hernia. En toch moest sporten vooral ook plezier zijn. Positief gezonder kan het bijna niet.
 • Sanne Kooiman werkt als directeur voor stichting SCHERP en maakt hiermee documentaires, campagnes en organiseert evenementen over maatschappelijke thema’s rondom jongeren tussen de 15 & 30 jaar. Hiermee wil ze problemen bij jongeren voorkomen en het praten over mentale gezondheid normaliseren, leuk en interessant maken.
 • Rohan Poldervaart is musicus, expert in zang en ‘innovative choir leader’. Hij werkte in Zeewolde met het wereldkoor (kinderen en ouders met een migratieachtergrond) en vormde in Lelystad een koor met ouderen woonachtig in een zorgcentrum.
 • Dani Korai is Projectleider Natuur in de Buurt en Natuur & Gezondheid bij IVN. Daarnaast is hij trainer, adviseur, praktisch filosoof en ondernemer. Dani heeft als doel om de natuur op een duurzame wijze te vermarkten. Hierbij werkt hij veelal op het raakvlak van mens en natuur met thema’s als natuur in de kinderopvang en natuur tegen stress.

OPNAME LIVE TALKSHOW

Ben jij ook zo’n fan van de WELdoeners podcast? Op deze middag presenteren we een speciale editie van de WELdoeners podcast. In een talkshowsetting gaan onze wervelende hosts Marcel van der Zee en Sven van der Burg in gesprek met prikkelende gasten. Het is een interactieve talkshow waarbij jij de kans krijgt om mee te praten over de toekomst van positieve gezondheid. Binnenkort maken we bekend welke namen je aan tafel kunt verwachten. We durven te beloven dat ze een flinke portie inspiratie meenemen. .  

WEL AWARD

Staat daar nou WEL Award? Jazeker! Op dit speciale eindejaarevent reiken we dit jaar voor het eerst de WEL Award uit. De prijs gaat naar het excellente boegbeeld voor positieve gezondheid in Flevoland in 2023. Houd onze mediakanalen in de gaten want binnenkort maken we de genomineerden bekend.
De genomineerden hebben we inmiddels via onze LinkedIn bekend gemaakt en delen we graag op willekeurige volgorde met je:
 • Martine Visser
 • Pauline van der Zee
 • Sanne Kooiman
 • Liesbeth Bronkhorst
 • Martine Kruider
 • Daniëlle van Kampen – van den Busken

PRAKTISCHE INFORMATIE

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 december van 15:30 tot 18:30 uur. Vanaf 15:30 ben je welkom voor warme chocolademelk, koffie of thee en om elkaar te ontmoeten. Om 16:00 uur beginnen we met het programma.

De locatie is De Meerpaal, gevestigd op De Rede 80, 8251 EX Dronten. Klik hier om je aan te melden. We willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen betrekken bij positieve gezondheid, dus stuur deze uitnodiging ook vooral door aan je netwerk!

 

Gegevens

Datum:
14 december 2023
Tijd:
15:30 - 18:30
Evenement Categorie:
Menu