Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEL zo inspirerend sessie

10 juni 2021 12:00 - 13:30

Logo WEL

Hoe motiveer je alleenstaande moeders mee te doen aan ontspannende activiteiten? Silvia Morren van Welzijnsorganisatie de Schoor in Almere geeft antwoord tijdens de WEL zo inspirerend sessie op 10 juni.

In deze sessie een voorbeeld uit de praktijk: Meet the parents in Almere Poort. Renate Spruijt, GGD Projectleider gezond gewicht Almere, gaat in gesprek met Silvia Morren, opbouwwerker bij de Schoor. Silvia beschikt over competenties die van groot belang zijn bij het motiveren van mensen. Ze weet mensen te enthousiasmeren om mee te doen aan de koffie-uurtjes, gezamenlijke kookmomenten en andere leuke activiteiten. Ontspannende activiteiten waarvoor alleenstaande moeders zich de tijd niet gunnen, terwijl die van groot belang zijn voor de mentale en fysieke gezondheid van de moeders.

Het gaat over werven, bereiken en binden van een groep alleenstaande moeders die vervolgens elkaar tot steun zijn. Door de ontspanning en het contact ontstaat er ruimte voor gezondere keuzen.

Meld je aan

Benieuwd? Meld je direct aan via het online formulier. Je ontvangt uiterlijk een dag voor de bijeenkomst een bevestigingsmail met de link naar de digitale sessie. Tip: kijk ook in je spam of ongewenste mail!

‘WEL zo inspirerend’ sessies

Iedere tweede donderdag van elke even maand organiseert WEL in Flevoland een inspiratiesessie onder de noemer ‘WEL zo inspirerend’. Doel van deze sessies is om mensen uit het werkveld bij elkaar te brengen, te informeren en te inspireren. Meer weten over de inspiratiesessies? Neem contact op met WEL in Flevoland via info@welinflevoland.nl.

Organisator

WEL in Flevoland
E-mail
info@welinflevoland.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Digitaal
Menu