Aankondiging Walk & Step Event op 27 september

Voor iedereen die houdt van sporten en bewegen in de buitenlucht organiseren de Powerwalkingclub en Steppin Lelystad de special ‘Walk & Step’, een combinatietraining van Powerwalken en Kickbiken. Op zondag 27 september om 10.00 beginnen deelnemers vanaf het buitencentrum Oostvaardersplassen aan een sportieve maar ook gezellige zondagochtend.

Om het Powerwalken en Kickbiken meer bekendheid te geven organiseren Carin van de Powerwalkingclub en Liselot van Steppin Lelystad een gevarieerd en laagdrempelig event. De special Walk & Step is toegankelijk voor iedereen die kennis wil maken met deze nieuwe sporten of een actieve ochtend wil beleven. Het parkeerterrein van het Buitencentrum Oostvaarderplassen is de verzamelplaats. Van daaruit vertrekt de helft van de groep op de kickbike en gaat de andere helft al powerwalkend van start. Halverwege vindt er een wissel van activiteit plaats. De route die afgelegd wordt gaat langs het prachtige Oostvaardersveld. Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk na te praten met een lekkere kop koffie of thee bij het buitencentrum.

Datum: 27 september
Tijdstip: 10.00 -12.00
Locatie: Buitencentrum Oostvaardersplassen, Kitsweg 1
Kosten: €17,50 voor stephuur, begeleiding en consumptie
Aanmelden: Carin (06 45075927), Liselot (06 43784848)
Maximaal aantal deelnemers: 30

Buitensporten in teamverband is niet alleen leuk, maar ook heel motiverend weten Carin en Liselot. Beide zijn in 2019 gestart met het aanbieden van trainingen. Carin biedt inmiddels 5 uur per week Powerwalking aan en Liselot wekelijks een kickbike workout op zaterdagochtend. Bij Steppin Lelystad kunnen daarnaast kickbikes gehuurd worden voor 7,50 per uur per kickbike. Onder het motto ‘Beleef Lelystad per Step’ is de haal- en brengservice zelfs gratis.

Voor meer informatie over powerwalken neem contact op met Powerwalkingclub Lelystad. www.powerwalkingclub.com, 06 45075927

Voor meer informatie over Kickbiking neem contact op met Steppin Lelystad. www.steppinlelystad.nl, liselot@steppinlelystad.nl, 06 43784848

Deel dit bericht via:

Vorig bericht
Meer sociale impact dankzij de financiële Impuls van MAEX
Volgend bericht
Vragenlijst van GGD Gezondheidsmeter 2020 op de mat
Menu