Initiatief: SPARKLE. Training & Coaching Lelystad

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.” Voor Martine, eigenaresse van SPARKLE. Training & Coaching, is dit de quote die precies omschrijft wat ze doet en waar ze voor staat, zowel in werk als in haar privéleven. Sinds de start van SPARKLE. in 2015 gaat Martine samen met haar klanten op zoek naar hun ware potentieel. Uit persoonlijke ervaringen, verhalen, maar ook uit onderzoeken is gebleken dat dat we als mens zoveel meer zijn en zoveel meer kunnen dan dat we doorgaans denken. Door te kijken wat er op welke levensgebieden nodig is, kunnen (en durven) klanten weer krachtige keuzes te maken en stopt het gevoel om zich te laten leiden door innerlijke criticus en/of de verwachtingen van de buitenwereld. Het zijn de verdieping, voldoening en verbinding die het leven intens mooi maken.

Martine gelooft in een nieuw soort leiderschap, leiderschap waarin je zelf de keuzes maakt en aan zet bent. Het laten gebeuren wat gebeurt is geen optie meer. Hiermee verandert ‘ego driven’ leiderschap naar ‘purpose driven’ leiderschap, waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor jouw rol als individu in het grotere geheel. Kijken naar wat er geven kan worden zodat er zo optimaal mogelijk ontvangen kan worden. Win-win!

Bijdrage aan Positieve Gezondheid

SPARKLE. draagt bij aan de positieve gezondheid in Flevoland. In de programma’s komen alle zes de pijlers van positieve gezondheid aanbod. Eén van de cruciale thema’s om je ware potentieel te kunnen benutten en duurzaam te werken aan Positieve Gezondheid, is Radical Selfcare. Radicaal goed voor jezelf zorgen. Stewardessen in het vliegtuig zeggen niet voor niks; eerst je eigen zuurstofmasker en pas daarna kun je goed voor de mensen om je heen zorgen. Vanuit deze gedachte helpt Martine haar klanten om te werken en te leven vanuit balans, energie, voldoening en (een gevoel van) vrijheid om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het grotere geheel en zich in te kunnen zetten voor de dingen die ze als belangrijk ervaren.

Het zijn de verdieping, voldoening en verbinding die het leven intens mooi maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over SPARKLE. Training & Coaching, ga naar: https://sparkletrainingcoaching.nl/

 

Adresgegevens en routebeschrijving

SPARKLE training en coaching
De Veste 10-14
8231 JA Lelystad

SPARKLE. bevindt zich op de eerste verdieping.

 

Menu