Sociale Kaart Flevoland vernieuwd!

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Sociale Kaart Flevoland vernieuwd!

Heeft u het al gezien? De website van Sociale Kaart Flevoland is vernieuwd. We hebben hard gewerkt aan verbeteringen in onze website. Zo kreeg de website een frisse nieuwe look en vindt u onder ‘Ik wil iets weten’ geactualiseerde informatie over tal van onderwerpen. Ook het aanbod van activiteiten en diensten van organisaties gekoppeld aan de onderwerpen groeit gestaag.Daarnaast is een geautomatiseerd controlesysteem in gebruik genomen, waarmee wij in direct contact staan met u als contentbeheerder om de gegevens van uw organisatie actueel en volledig te houden.We zijn benieuwd wat u van de verbeteringen vindt!

Centrale database voor meerdere websites

Inmiddels zijn er een flink aantal (thematische) websites gekoppeld aan de database van Sociale Kaart Flevoland. Ook zijn er een aantal koppelingen in ontwikkeling. Dat wil zeggen dat informatie uit onze database (dus mogelijk ook van uw organisatie) over het aanbod rond een thema ook wordt gepresenteerd op de website van een van onze samenwerkingspartners.

Een aantal voorbeelden van websites gekoppeld aan de centrale informatiebron:

Zo wordt de informatie op meerdere websites getoond, terwijl u de gegevens van uw organisatie op één centrale plek beheert. Een efficiënte en kostenbesparende werkwijze.

De noodzaak van een actuele database

Als contentbeheerder beheert u de gegevens van uw organisatie in de sociale kaart. Elke 6 maanden ontvangt u een automatisch verzoek om uw gegevens te controleren en zo nodig te actualiseren. Veranderen uw gegevens of breidt het aanbod van uw organisatie uit?U kunt op elk moment inloggen en uw gegevens aanpassen.

Waarom is het van belang om uw gegevens actueel te houden?

De gemeenten zijn wettelijk verplicht om burgers te informeren over de gezondheidszorg. GGD Flevoland biedt hen hiervoor met Sociale Kaart Flevoland een volledig en actueel overzicht van het zorgaanbod binnen het sociaal domein. Ook adviseert de GGD  gemeenten over het lokale gezondheidsbeleid.

GGD Flevoland werkt nu aan een regioplan met de belangrijkste regionale gezondheidsontwikkelingen en trends in het kader van het Integraal ZorgAkkoord (IZA).

Meer informatie?

In de infographic worden de mogelijkheden van Sociale Kaart Flevoland op grafische wijze uitgelegd.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen?
Neem contact op met de redactie van Sociale Kaart Flevoland via de contactpagina op de website.

Menu