Initiatief: Powerwalkingclub Lelystad

Op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid werken: daar staat Powerwalkingclub Lelystad voor. Tijdens deze outdoor training van een uur loopt men met een actieve houding op een hoog tempo. De looptraining wordt afgewisseld met kracht- en/of cardio oefeningen. De training vindt in groepsverband plaats met max 15 deelnemers. Powerwalkingclub Lelystad zet een stap naar een gezonder leven: of het nou gaat om conditie verbeteren, fit voelen, afvallen, meer energie krijgen of in een groep trainen. Inmiddels is de frequentie uitgebreid naar vijf verschillende sessie per week met ruim 40 leden.

Bijdrage aan Positieve Gezondheid

Powerwalken is laagdrempelig, voor een grote doelgroep haalbaar en het draagt bij aan diverse pijlers van een positieve gezondheid. Naast het fitter en gezonder worden zijn ook het geluksgevoel door de aanmaak van positieve hormonen, het groeiende zelfvertrouwen en het plezier in groepsverband belangrijke voordelen van powerwalking.

Op een leuke gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid werken

Meer informatie

Ga naar Powerwalkingclub.com/locatie/lelystad-houtribsluizen voor meer informatie en om in contact te komen met Powerwalkingclub Lelystad.

Adresgegevens en routebeschrijving

Menu