Initiatief: Mindful Run & Walk

Beter willen leren wandelen of hardlopen? Tijdens de cursussen van Mindful Run Zeewolde, gegeven door Henjo de Looper, wordt er aandacht besteed aan de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen. Tijdens deze cursussen staan het beter ademen en het bewuster bewegen centraal. Alles met het uiteindelijke doel; “MEER ENERGIE”. Tijdens de cursussen worden er niet aan prestatiedoelen gewerkt. Minful Run draait om het volop genieten van het (hard)lopen en de omgeving, het bewuster bewegen en ademhalen en het leren lopen in het ‘hier en nu’. Door meer te luisteren naar het lichaam en de houding kan er meer genoten worden van het (hard)lopen en wordt daarnaast het hoofd leeggemaakt.

Het concept Mindful Run is ontwikkeld door Martijn Mensink, eigenaar Mindful Run Nederland. In dit concept wordt mindfulness, de ademhaling en het hardlopen of wandelen gecombineerd om een sterk lichaam en sterke geest te ontwikkelen. Dit draagt bij aan het verminderen van stress en het verhogen van de energie. Naast Zeewolde worden er ook cursussen op andere plekken van Flevoland gegeven. Zo is Almere, maar ook Dronten een mogelijkheid.

Bijdrage aan Positieve Gezondheid

Mindful Run & Walk draagt bij aan de positieve gezondheid in Flevoland. Met de cursus komen alle zes de pijlers van positieve gezondheid aanbod. Mindfulness is met een open en niet-kritische blik, bewuster en meer in het moment te leven. Mindfulness levert een positieve bijdrage aan een gelukkiger leven en daarbij aan het mentaal welbevinden. Het regelmatig (samen) bewegen helpt daarnaast om een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziektes (of al aanwezige klachten) te voorkomen.

Leer bewuster hardlopen/wandelen in het ‘hier en nu’.

Meer informatie

Voor meer informatie over Mindful Run & Walk Zeewolde, ga naar: https://www.mindfulrun.nl/zeewolde/

Voor meer informatie over Mindful Run & Walk, ga naar: https://www.mindfulrun.nl/

Adresgegevens en routebeschrijving

LOOP Coaching & Advies (voor de Mindful Run & Walk cursussen in Zeewolde)
Gildenveld 26D
3892 DH Zeewolde

 

Menu