INITIATIEF: De LimonadeBrigade – Lelystad

Uitgroeien tot een mooi en krachtig mens: met dit doel is in 2018 De LimonadeBrigade gestart als inspiratiepunt voor alle ouders/opvoeders en opgroeiers uit Lelystad. Opgroeien is namelijk net zo ingewikkeld als opvoeden. Of je kind nu een peuter of zelfs al een jongvolwassenen is, voor elke fase vind je bij de LimonadeBrigade tips & tricks om hierin wegwijzer te worden. Door het lokale team van ouders en professionals worden er leerzame online en offline activiteiten georganiseerd. Zo zijn er verschillende ontmoetingscafé’s zoals het MamaCafé en het PeuterCafé. Daarnaast omarmt De LimonadeBrigade in Lelystad de bestaande en nieuwe initiatieven. Van workshops en wijkfeesten tot verschillende activiteiten en festivals. Het is een plek ontstaan door en voor opvoeders en opgroeiers. Samen met de kinderen ontdekken we nieuwe dingen en leert iedereen dat we aan het einde van de dag ook allemaal gewoon ‘mens’ mogen zijn.

Bijdrage aan Positieve Gezondheid

Voor De LimonadeBrigade is de pijler meedoen het allerbelangrijkste. De ontmoetingen die tijdens de activiteiten plaatsvinden zijn onmisbaar. Tijdens deze ontmoetingen wordt er bijgepraat over opvoeding en de kinderen.

Het mooiste wat je kind kunt worden is zichzelf.

Meer informatie

Voor meer informatie over De LimonadeBrigade, ga naar: www.limonadebrigade.nl/lelystad

De activiteiten – waaronder de ontmoetingscafé’s – worden begeleid door vrijwillige gastvrouwen. De LimonadeBrigade is altijd op zoek naar mensen die dit leuk lijkt. Wil je je hiervoor aanmelden of heb je eventuele vragen over De LimondadeBrigade, mail naar: lelystad@limonadebrigrade.nl

Adresgegevens en routebeschrijving

De activiteiten van De LimonadeBrigade worden door heel Lelystad georganiseerd, maar het Inspiratiepunt is in de bibliotheek in Lelystad.

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad
De Promesse 4
8232 VX Lelystad

Menu