Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Positieve Gezondheid en Coaching

17 juni 2022 14:00 - 17:00

Gratis

We hebben een unieke aanbieding voor coaches in Flevoland! Op vrijdagmiddag 17 juni organiseert WEL in Flevoland van 14:00 tot 17:00 uur een speciale workshop over Positieve Gezondheid en Coaching. Wil jij meer weten over het spinnenweb van Positieve Gezondheid en hoe deze jou kan helpen bij jouw dagelijkse werk als coach? Meld je hier dan gelijk aan. En extra leuk, je mag een vakgenoot meenemen!

Wat: Inspiratiesessie over positieve gezondheid en coaching door WEL in Flevoland
Wanneer: Vrijdag 17 juni van 14:00 tot 17:00 uur
Waar: De Schans 19 45, 8231 KA Lelystad

Wat kun je verwachten?
Gezondheid is breder dan de afwezigheid van ziekte en klachten. Elementen als veerkracht, zingeving en zelfmanagement staan steeds meer centraal. Dit zul jij ook merken in je dagelijkse werk als coach. Met Positieve Gezondheid voer je gesprekken die tot verrassende uitkomsten kunnen leiden. Je voert het gesprek dat zichtbaar maakt wat écht belangrijk is. Het spinnenweb van Positieve Gezondheid is een tool die je daarbij kan helpen. Tijdens deze workshop krijg je handvatten om hier in je dagelijkse praktijk mee aan de slag te gaan.

Meld je aan!
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet langer en meld je hier gelijk aan. Mocht de belangstelling groter zijn dan de beschikbaarheid dan verwerken we de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst, je krijgt bevestiging van deelname per mail. Wanneer je aangeeft dat je een vakgenoot meeneemt gaan we uit van een aanmelding van twee personen. Wil je daarnaast nog een extra persoon meenemen? Zorg dan dat deze persoon zich zo snel mogelijk zelf aanmeldt.

Gegevens

Datum:
17 juni 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

WEL in Flevoland
E-mail
info@welinflevoland.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Flever
De Schans 19 45
Lelystad, Flevoland 8231 KA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0320 244 259
Bekijk de site van Locatie
Menu