Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarafsluiting met Theatercollege Erik Scherder en Jan Vayne

8 december 2022 13:30 - 17:00

Gratis

Wees WELkom bij de jaarafsluiting van WEL in Flevoland met een theatercollege van neuro-wetenschapper Erik Scherder en pianovirtuoos Jan Vayne.

Kom op donderdag 8 december om 14.00 uur naar de Kubus in Lelystad en leer, ervaar en verwonder je over de nieuwste inzichten die de verschillende dimensies van positieve gezondheid hebben op onze beleving, ons functioneren en ons brein. Inloop is 13.30 uur, einde van dit bijzondere event is om 17.00 uur.

We zijn er trots op prof. dr. Erik Scherder en pianovirtuoos Jan Vayne deel te laten uitmaken van het WEL programma met dit bijzondere theatercollege.

Vanwege het bijzondere programma verwachten we veel belangstelling. Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor deze bijeenkomst in verband met een maximum aantal deelnemers. Mocht de belangstelling groter zijn dan de beschikbaarheid dan verwerken we de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Je krijgt bevestiging van deelname per mail.

Wil jij je plaats verzilveren? Klik dan hier om je aan te melden.

Zo tegen einde van het jaar nemen we je graag mee op een muzikale reis door je brein. Op een positief gezonde wijze, waar we als WEL in Flevoland voor staan.

Graag zien we je op donderdagmiddag 8 december in De Kubus in Lelystad!

Gegevens

Datum:
8 december 2022
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

WEL in Flevoland
E-mail
info@welinflevoland.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Kubus
Agorabaan 3
Lelystad, Flevoland 8224 JS Nederland
+ Google Maps
Menu