Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

S-AVN organiseert: Kennisdeeldag ‘Samen leren in de zorg’

1 november 2021 16:00 - 19:00

Gratis

In de zorg ben je nooit uitgeleerd. Leren doe je niet alleen op school, maar zeker ook in de praktijk. Leren op de werkvloer, tijdens je werk of via je stage, theoretisch of praktisch, het draagt allemaal bij. Van zorgmedewerkers en managers in de langdurige zorg tot studenten en docenten van zorgopleidingen.

Een goede samenwerking van zorginstelling met mbo- en hbo-opleidingen in een vorm van hybride leren en een actie-leer-werkmethode waarmee je voortdurend en herhaaldelijk kritisch blijft op de kwaliteit van het werk zijn hierbij essentieel. Onderwerpen die om verdieping vragen, zijn tijdens het online event van Stichting Academische Verpleeg(t)huiszorg (S-AVN) op 10 juni opgehaald.

Stichting Academische Verpleeg(t)huiszorg organiseert op 1 november een vervolg op de online bijeenkomst en zien je dan graag bij ‘Samen leren in de Zorg II’ in het Provinciehuis van Flevoland aan de Visarenddreef 1 in Lelystad. Wil je deelnemen aan ‘Samen leren in de Zorg II’? Stuur een mail naar het secretariaat van Stichting Academische Verpleeg(t)huiszorg. Graag bij opgave je naam, functie en de organisatie waar je werkzaam bent of een opleiding volgt, doorgeven. Je ontvangt dan in oktober meer informatie over het event. Deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
1 november 2021
Tijd:
16:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Stichting Academische Verpleeg(t)huiszorg
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Provinciehuis Flevoland
Visarenddreef 1
Lelystad, Flevoland 8232 PH Nederland
+ Google Maps
Menu