Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online themabijeenkomst Natuur en Gezondheid

25 maart 2021 15:00 - 16:30

Wist je dat 2 uur natuur per week al bewezen positieve effecten heeft op jouw gezondheid? Wist je dat zelfs het kunnen zien van natuur, al is het maar op een wandfoto of uit het raam, jouw concentratie verbetert en geestelijke vermoeidheid verlaagt?

In Flevoland wordt hard gewerkt aan een omgeving die het makkelijker maakt om gezond te zijn en gezond te blijven. Natuur speelt hier een heel belangrijke rol bij. IVN Natuureducatie en WEL in Flevoland willen met zoveel mogelijk initiatieven in gesprek gaan, die actief zijn op het terrein van natuur en gezondheid en deze partijen met elkaar in contact brengen.

Praat mee

Graag nodigen we je uit voor deze bijeenkomst. We willen samen het belang van natuur voor onze gezondheid en de kansen die er liggen om dit thema een impuls te geven. Dinand Ekkel neemt ons mee in de onmisbare onderdelen in de omgeving die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de stedelingen. Hij is lector Groene en Vitale Stad in Almere en verbonden aan Aeres hogeschool Dronten. Vervolgens nodigen we je uit concreet mee te denken op welke manier wij natuur ten behoeve van positieve gezondheid een grotere plek kunnen geven in onze provincie.

Aanmelden

Meld je direct aan. De bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je een week voor de conferentie de inloggegevens per mail. Vragen? Stel je vraag aan IVN Flevoland via flevoland@ivn.nl

Gegevens

Datum:
25 maart 2021
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online via Zoom

Organisatoren

WEL in Flevoland
IVN Flevoland
Menu