Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Sportweek

17 september 2021 - 26 september 2021

Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport.

Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk. Elke Nederlander de sportclub of sport die bij hem of haar past & elke buurt een open club, dat is het doel van sportpromotie. Dit houdt in zo veel mogelijk mensen in Nederland duurzaam aan het sporten en sportief bewegen te krijgen op een manier die bij hem of haar past. Daarom organiseren we de NOC*NSF Nationale Sportweek!

De NOC*NSF Nationale Sportweek wil zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. Tijdens deze week kun je dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Van 17 tot en met 26 september zetten honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Ook in Flevoland! Zo organiseert Sportbedrijf Lelystad een aantal leuke activiteiten. En kun je Almere meedoen met een wandeltraining.

Kortom, een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee?

Bekijk hier welke activiteiten er allemaal in Flevoland zijn rondom de Nationale Sportweek.

Gegevens

Begin:
17 september 2021
Einde:
26 september 2021

Organisator

Sportbedrijf Lelystad
Telefoon
(0320) 285 385
E-mail
info@sportbedrijf.nl
Bekijk de site van Organisator
Menu