Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Transformatie naar Positieve Gezondheid

3 maart 2020 09:00 - 18:00

€995

Bestuurders van (zorg)organisaties spelen een belangrijke rol bij de transformatie van ons zorgsysteem naar Gezondheid. Zij zijn de sleutelfiguren tussen patiënt, organisatie en regio. Deze belangrijke rol én nieuwe tijden zorgen ook voor andere verwachtingen van de bestuurder als leider van complexe organisaties.

Bewustwording en gedragsverandering zijn dus nodig om in het dagelijkse werk van zorgorganisaties verandering te realiseren. Het gaat niet alleen om denken vanuit Positieve Gezondheid maar vooral om handelen vanuit Positieve Gezondheid: bewust kijken, bewust werken én bewust organiseren.

De visie is helder: we willen veranderen van een zorgsysteem gericht op ziekte, naar een wereld van gezondheid en gedrag. Wat wordt uw rol in deze nieuwe beweging? Durft u uw leiderschap en uw organisatie onder de loep te nemen? Hoe laat u de oude orde los en vormt u nieuwe waarden, structuren, uitgangspunten, cultuur en gedrag?

In deze masterclass gaan we aan de slag met het leiden van fundamentele veranderingen in de zorg vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Wat betekent dit voor uw rol als bestuurder? We bieden inzichten in succesfactoren voor transformatie naar een Positief Gezonde organisatie. En we starten een experiment voor uw organisatie en/of regio.

Organisator

IPH
E-mail
bo.fokkes@bebright.eu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jaarbeurs Innovation Mile, Beatrixgebouw te Utrecht
Jaarbeursplein 4
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Menu