Actrice, filmmaker en sociaal ondernemer Hanna Verboom was gastspreker van de WEL-bijeenkomst mentale gezondheid en zingeving. In 2021 verraste zij menigeen met haar intieme documentaire over haar eigen ‘psychische variatie’ en lanceerde zij de campagne #uitdeschaduw om meer openheid te vragen voor dit onderwerp. Hanna Verboom vertelt gepassioneerd verhalen die mensen helpen om beter in verbinding te staan met elkaar. Ook moedigt ze mensen aan uit te komen voor hun mentale gezondheid. Zij sprak over dit belangrijke thema tijden de bijeenkomst en was de moderator bij het panelgesprek. Het panel ging met elkaar en het publiek in gesprek over mentale gezondheid en zingeving.

Dashboard Positieve Gezondheid

Tijdens het panelgesprek kwamen feiten en stellingen voorbij die zijn gebaseerd op informatie uit het Dashboard Positieve Gezondheid, die eerder dit jaar is gelanceerd. Wil jij je verder verdiepen in gezondheid in Flevoland? Duik hier de cijfers in.

Documentaire #Uitdeschaduw

Wil je de documentaire van Hanna Verboom terugkijken of aan iemand anders tippen? Deze is te zien op het streamingplatform CineTree.

Menu