In 2030 en verder staat Flevoland bekend als een omgeving met uitstekende mogelijkheden voor ontplooiing, ontwikkeling en ontspanning. Het is een aantrekkelijk vestigingsgebied. We benutten het in Flevoland aanwezige talent, de potentie, de kracht en het ondernemerschap van de samenleving. Bij nieuwe ontwikkelingen staat de Flevolander centraal. We volgen samen met partners de regionale sociale en economische ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen we gezamenlijk nieuwe uitdagingen tijdig signaleren, deze op een passende wijze agenderen en bespreken met onze partners. Gedeputeerde Jop Fackeldey gaat in deze videoserie in gesprek met verschillende gasten:

Aflevering 1| Wat is Krachtige Samenleving
Gedeputeerde Jop Fackeldey in gesprek met Marian Uitdewilligen van gemeente Noordoostpolder en Eefke Meijerink directeur-bestuurder Flever

Aflevering 2 | Zorgtafel Flevoland
Gedeputeerde Jop Fackeldey in gesprek met Martin Smeekes voorzitter Zorgtafel Flevoland, Martine Visser Flevolandse Patiëntenfederatie, Marcel Kuin Raad van Bestuur Antonius Zorggroep.

Aflevering 3 | Huisartsenzorg in Flevoland
Gedeputeerde Jop Fackeldey in gesprek met Ruth Veenvliet regiohuisarts en medisch manager Medrie, Willem Regout directeur huisartsenzorg Zorggroep Almere, Marjan Vluggen directeur Publieke Gezondheid GGD Flevoland.

Aflevering 4 | Preventie
Gedeputeerde Jop Fackeldey in gesprek met wethouder Peter Duvekot van gemeente Dronten en wethouder Erik van de Belt van gemeente Zeewolde.

Menu