Uitnodiging Doortrappen on Tour Flevoland

Datum: 17 mei 2022
Tijd: 13:30 uur – 16:30 uur
Locatie: Provinciehuis in Lelystad – Visarenddreef 1

Ouderen fietsen graag, en blijven hierdoor langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Maar ze zijn ook kwetsbaar in het verkeer. Samen willen we het aantal fietsongevallen onder ouderen laten dalen in Flevoland, en het programma Doortrappen kan hier een bijdrage aan leveren. 

Ben jij al bezig met Doortrappen, veiliger fietsen tot je 100ste, of denk je erover om te gaan starten? Op 17 mei komt Doortrappen on Tour in Flevoland! De provincie Flevoland en het landelijk bureau Doortrappen nodigen je uit in het Provinciehuis voor een informatiemiddag rondom Doortrappen. We hebben een inspirerend en praktisch programma voor jullie samengesteld. Wil je verder aan de slag met Doortrappen in jouw gemeente, meld je nu aan!

button-17

Programma
Je bent vanaf 13:00 uur welkom en het programma begint om 13:30 uur. Gedurende de middag delen we met jullie voorbeelden van Doortrap gemeenten die al veel leuke activiteiten hebben georganiseerd. We gaan aan de slag om in kaart te brengen waar je de doelgroep voor Doortrappen kunt vinden in jouw gemeente en met welke lokale organisaties je kunt samenwerken. Uiteraard komt ook aan de orde wat de provincie en het landelijk bureau voor jouw gemeente kunnen betekenen.

Het belooft een gevarieerde en informatieve middag te worden. We eindigen de dag om 16:30 uur met een drankje en een hapje om te vieren dat we weer fysiek aan de slag kunnen om meer ouderen veiliger te laten fietsen met Doortrappen.

Het precieze programma volgt nog.

Deze bijeenkomst is een onderdeel van Doortrappen on Tour.
Meer informatie over het programma Doortrappen vind je op het Platform Doortrappen

 

Deel dit bericht via:

Vorig bericht
Gemeenten zetten steeds meer in op integrale aanpak gezondheidsverschillen
Volgend bericht
GEANNULEERD WEL-bijeenkomst 1 juni
Menu