Initiatief: Introductiemiddag Leven, liefde en de dood

Wat is de essentie van het leven is en hoe bied je de vergankelijkheid daarin een plaats? Tijdens de introductiemiddag ‘Leven, Liefde én de Dood’ verkent Zilla van Dijk van Stichting Rituals to Root met de deelnemers hun eigen pad. Geboren worden en sterven zijn immers als een rode draad verbonden met het leven, de liefde en ook met je gezondheid. Deze introductiemiddag is gekoppeld aan ‘Liefdevol Levenseinde’, een dagworkshop in stervensbegeleiding voor naasten en een praktische gids in levens- en stervenswijsheid.

Bijdrage aan Positieve Gezondheid

Deze introductiemiddag van Rituals to Root draagt bij aan bijna alle pijlers van Positieve Gezondheid maar in het bijzonder Zingeving en Mentaal welbevinden. Door te ontdekken wat voor jou de essentie en vergankelijkheid van het leven is word er op een unieke manier naar Positieve Gezondheid gekeken.

      Verken je eigen pad

Meer informatie

Ga naar www.ritualstoroot.nl voor meer informatie over deze en andere activiteiten en om in contact te komen met de stichting Rituals to Root.

Adresgegevens en routebeschrijving

Activiteiten van de stichting worden regelmatig aangeboden in de eigen locatie Windekind, een duurzame woon/werkplek aan de bosrand van Almere Oosterwold.

Stichting Rituals to Root
Frederik van Eedenweg 38
1349 CN Almere

Menu