Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘WEL zo inspirerend’ sessie

14 oktober 2021 12:00 - 13:30

Gratis

Met z’n allen maatwerk maken zonder willekeur te produceren. Dat is de missie achter de doorbraakmethode. Tijdens de WEL zo Inspirerend sessie op 14 oktober vertelt Eelke Blokker, chief Doorbraakmethode bij Instituut voor Publieke Waarden, hoe we ‘meer menselijke maat’ in de praktijk brengen.

 

Voor meer dan honderdduizend huishoudens in Nederland die meer problemen hebben dan ze kunnen tellen, werkt onze verzorgingsstaat vaak onbedoeld belemmerend, in plaats van helpend. Als je actief bent in het sociaal werk zal dit geen verrassing voor je zijn. Soms is een uitzondering op de regels nodig: een doorbraak. De Doorbraakmethode geeft professionals instrumenten om maatwerk makkelijker, beter en goedkoper te maken.

 

Wat: ‘WEL zo inspirerend’ sessie
Wanneer: Donderdag 14 oktober van 12:00 tot 13:30 uur
Waar: Digitaal
Hoe: meld je hier aan

 

Je ontvangt uiterlijk een dag voor de bijeenkomst een bevestigingsmail met de link naar de digitale sessie.
TIP: kijk ook in je spam of ongewenste mail!

 

‘WEL zo inspirerend’ sessies
Iedere tweede donderdag van elke even maand organiseert WEL in Flevoland een inspiratiesessie onder de noemer ‘WEL zo inspirerend’. Doel van deze sessies is om mensen uit het werkveld bij elkaar te brengen, te informeren en te inspireren. Meer weten over de inspiratiesessies? Neem contact op met WEL in Flevoland via info@welinflevoland.nl.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2021
Tijd:
12:00 - 13:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

WEL in Flevoland
E-mail
info@welinflevoland.nl
Bekijk de site van Organisator
Menu