Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEL Mentale gezondheid en zingeving

27 oktober 2022 10:00 - 13:00

Gratis

WEL in Flevoland nodigt je van harte uit voor de bijeenkomst over mentale gezondheid en zingeving. Actrice, filmmaker en sociaal ondernemer Hanna Verboom is onze gastspreker. In 2021 verraste zij menigeen met haar intieme documentaire over haar eigen ‘psychische variatie’ en lanceerde zij de campagne #uitdeschaduw om meer openheid te vragen voor dit onderwerp. Hanna Verboom vertelt gepassioneerd verhalen die mensen helpen om beter in verbinding te staan met elkaar. Ook moedigt ze mensen aan uit te komen voor hun mentale gezondheid. Zij spreekt over dit belangrijke thema en is de moderator bij het panelgesprek. Het panel gaat met elkaar en met jou in gesprek over mentale gezondheid en zingeving. Ook is er tijdens onderdelen van het programma volop de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wees WELkom bij deze bijzondere WEL bijeenkomst op donderdagochtend 27 oktober van 10.00 uur tot 13.00 uur in Casa Casla in Almere. Je krijgt concrete handvatten om als organisatie, werkgever, werknemer, beleidsmaker, zorg- en welzijnsprofessional of geïnteresseerde verder aan de slag te gaan met de thema’s mentale gezondheid en zingeving binnen positieve gezondheid.

We verwachten gezien het actuele en relevante onderwerp veel belangstelling. Daarom is het belangrijk dat je je aanmeldt voor deze bijeenkomst in verband met het maximum aantal deelnemers. Mocht de belangstelling groter zijn dan de beschikbaarheid, dan verwerken we de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst, je krijgt bevestiging van deelname per mail. Aanmelden kan hier.

We hopen je te zien op donderdag 27 oktober!

Gegevens

Datum:
27 oktober 2022
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Casa Casla
Weerwaterplein 3
Almere, Flevoland 1324 EE Nederland
+ Google Maps
Menu