Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Slaap je Fit

27 mei 2021 16:00 - 17:00

Donderdag 27 mei van 16:00 tot 17:00 geeft slaapexpert Marijke Gordijn slaaptips en informatie over het belang van een goede nachtrust in het webinar ‘Slaap je Fit’. Slaap is niet voor niets een primaire levensbehoefte: gedurende je slaap herstelt je lichaam zich, wat een goede nachtrust minstens zo belangrijk maakt als een gezond eten en voldoende lichaamsbeweging.

positieve gezondheid

Voldoende slapen kent veel voordelen op zowel fysiek als mentaal vlak. Zo ben je na een nacht goed slapen beter bestand tegen stresssituaties en is het bevorderlijk voor je concentratie en reactiesnelheid. Bovendien staan mensen met een goed slaapritme postiever in het leven. In andere woorden; slaap is essentieel voor je hele gezondheid.

Chrono@work

Marijke is oprichtster en directeur van Chrono@work, een door wetenschap gedreven onderzoek-, onderwijs-, en adviesbureau op het gebied van 24-uurs ritmen en slaap. Met haar activiteiten wil ze schadelijke gezondheidseffecten door verstoringen van het slaap-waakritme in de maatschappij voorkomen en verhelpen.

meld je aan

De online sessie is gratis te volgen voor leden van HANNN. Vul het formulier in op de website van HANNN om je aan te melden.

Gegevens

Datum:
27 mei 2021
Tijd:
16:00 - 17:00
Site:
hannn.eu/agenda/webinar-slaap-je-fit

Organisator

HANNN
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Digitaal
Menu