Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training: Inzetbaarheid in de organisatie (HR) (4/4)

3 december 09:30 - 13:00

€349

Dit is trainingsdag 4 van 4 van deze leerroute.

Elke deelnemer start met de Introductie Positieve Gezondheid. Dit bestaat uit 1 sessie van 2,5 uur (deze sessie is online en individueel). Daarna ga je verder aan de slag met de leerroute Positieve Gezondheid en Inzetbaarheid in de organisatie (HR).

Voor wie is deze training?
Deze leerroute volg je wanneer je de Introductie Positieve Gezondheid hebt afgerond en dit gezondheidsconcept wil inzetten in een organisatie. Werk je als HR-manager of -medewerker of ben je P&O-adviseur? Dan is dit de leerroute die goed aansluit bij jouw werk. De training is voor veel beroepsgroepen geaccrediteerd.

Wat leer je in deze training?
In deze training worden verschillende invalshoeken van het werken met Positieve Gezondheid toegelicht. Je leert hoe het bevorderen van positieve gezondheid leidt tot meer werkplezier, verbeterde en duurzamere inzetbaarheid van medewerkers, een vermindering van uitval en ziekteverzuim, en het verminderen van ervaren werkdruk. Door deel te nemen aan deze training ontwikkel jij concrete handvatten om positieve gezondheid in te zetten, wat directe voordelen met zich meebrengt. Zodat jij als HR/P&O-professional of -manager een visie kunt vormen op hoe jij vanuit jouw HR-rol een positieve bijdrage kunt leveren aan meer werkplezier.

Trainingsdata
– Dinsdag 1 oktober 9.30 – 13.00 uur
– Dinsdag 22 oktober 9.30 – 13.00 uur
– Dinsdag 12 november 9.30 – 13.00 uur
– Dinsdag 3 december 9.30 – 13.00 uur

De training is inclusief lunch. Vooraf moet er een online en individuele introductie worden afgerond van 2.5 uur

Locatie
Provincie Flevoland
Visarenddreef 1, 8232 PH Lelystad

Trainer
Meijke van Herwijnen

Kosten
Het tarief per persoon voor de gehele training bedraagt € 349,-*. De overige kosten worden door WEL voor rekening genomen dankzij subsidie van Provincie Flevoland. De kosten voldoe je per overboeking.

Verhinderd?
Komt er bij jou iets tussendoor waardoor je er niet bij kunt zijn? Meld je dan zo snel mogelijk bij ons af via mailadres info@welinflevoland.nl.

*Wanneer een training binnen vier weken voor aanvang wordt geannuleerd, geldt een kostenregeling waarbij de kosten in rekening worden gebracht.

Gegevens

Datum:
3 december
Tijd:
09:30 - 13:00
Kosten:
€349
Evenement Categorie:

Organisator

WEL in Flevoland
E-mail
info@welinflevoland.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Provinciehuis Flevoland
Visarenddreef 1
Lelystad, Flevoland 8232 PH Nederland
+ Google Maps
Menu