Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themabijeenkomst Natuur & Positieve Gezondheid

8 juli 2021 15:00 - 17:00

In Flevoland wordt hard gewerkt aan een omgeving die het makkelijker maakt om gezond te zijn en gezond te blijven. Natuur speelt hier een heel belangrijke rol bij. IVN Natuureducatie en WEL in Flevoland willen met zoveel mogelijk initiatieven, die actief zijn op het terrein van natuur en gezondheid, in gesprek gaan en deze partijen met elkaar in contact brengen.

Tijdens de eerste bijeenkomst ‘Natuur & Positieve Gezondheid’ op 25 maart 2021 is er een start gemaakt met het inventariseren van diverse initiatieven, en deze initiatieven vragen om een vervolg. In de tweede bijeenkomst op 8 juli gaan we deze initiatieven bundelen en koppelen met Flevolandse partijen om versterking van de initiatieven te kunnen garanderen.

Aanmelden

Iedereen die natuur en positieve gezondheid actief in Flevoland wil versterken is van harte welkom bij de online themabijeenkomst. Aanmelden kan via: https://forms.gle/yzKfj5QpWV5XVfdt7. Na aanmelding ontvang je een dag voor de bijeenkomst de inloggegevens per mail. Heb je vragen? Stel je vraag aan Ilse Suijkerbuijk van IVN Flevoland via i.suijkerbuijk@ivn.nl.

Gegevens

Datum:
8 juli 2021
Tijd:
15:00 - 17:00
Site:
https://forms.gle/yzKfj5QpWV5XVfdt7

Locatie

Online via Zoom
Menu